Gör din badrumsrenovering i Linköping smidig och enkel - använd microcement

Möjligheten att kunna skapa helt unika badrum gör att många väljer att använda sig av microcement när de ska utföra en badrumsrenovering i Linköping. Här kan du få mer information om microcement och varför det passar bra i just badrum.

Microcement är ett material som kan appliceras på många olika underlag som exempelvis köksbänkar, möbler, uteplatser och trappor. Dock är det vanligast att man väljer microcement på väggar och golv i samband med att man utför en badrumsrenovering, i Linköping eller annorstädes. Om du vill använda dig av microcement i Linköping på dina väggar, golv eller i andra sammanhang kan du kontakta oss på Micreate AB som är specialister på microcement.

 

Att använda microcement vid badrumsrenovering i Linköping

Att använda Microcement ger många fördelar som bland annat att det kan appliceras direkt på en befintlig yta vilket gör att det inte krävs mycket förarbete. Har du sedan tidigare kakel eller klinker med ett fungerande tätskikt kan betongen appliceras direkt på kaklet eller klinker, vilket gör att man sparar både tid och pengar.

 

Ett material med många goda egenskaper

Microcement har flera goda egenskaper som exempelvis att det är stötdämpande och ljuddämpande. Du får också en yta som är helt fri från skarvar vilket gör att det är enkelt att hålla rent. Microcement har en hög hållfasthet vilket betyder att du får ett slitstarkt material som tål belastning betydligt bättre än både kakel och klinker.

 

Skapa ditt unika badrum med microcement

Med microcement kan du skapa ditt eget unika badrum. Du kan använda microcement på väggar och golv men även klä in handfat och badkar i betong i samband med att du genomför en badrumsrenovering. Du kan välja bland olika färger, strukturer och mönster för att skapa ett badrum i moderna och trendiga färger och former.

 

Vi utför badrumsrenoveringar i Linköping

Om du vill få hjälp med att applicera microcement i samband med en badrumsrenovering i Linköping kan du vända dig till oss på Micreate AB. Vi har under en lång tid utfört tjänster åt både företag och privatpersoner vilket gör att vi har en stor erfarenhet och kunskap inom området. Om du vill modernisera ditt badrum kan du använda dig av formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

 

Vid ett hembesök kan vi inspektera ditt badrum, lyssna på dina önskemål och bistå med både inspiration och rådgivning. Självklart kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris och branschenliga garantier på vårt arbete. Vi innehar F-skattesedel vilket betyder att du kan använda dig av ROT-avdrag motsvarande 30% av våra arbetskostnader. 

Hemsidan Badrumsrenovering Linköping finns tillgänglig för uthyrning!

Bedriver du ett företag som renoverar badrum i Linköping. Kontakta oss så berättar vi hur ni genom denna sida kan få fler förfrågningar.