Fem anledningar till att använda microcement när du ska renovera ditt badrum i Linköping

Ska du genomföra en badrumsrenovering eller modernisera ditt badrum är microcement ett bra ytskikt att lägga på väggar och golv. Här finner du mer information om microcement och fem anledningar att välja detta trendiga material för din badrumsrenovering i Linköping.

Microcement är en form av betong som används som ytskikt på främst golv och väggar men som egentligen kan användas på flera olika material. Med microcement kan du skapa ytor som får ett betongliknande utseende i trendiga färger och med strukturer. Det finns många fördelar med att använda sig av microcement som exempelvis när det är dags att renovera ditt badrum i Linköping. Här delar vi med oss av fem anledningar att välja microcement när du renoverar ditt badrum. Vill du veta mer kan du kontakta oss på Micreate AB som har specialiserat oss på ytskikt baserat på microcement.

 

Renovera ditt badrum med microcement i Linköping

Microcement är ett mycket bra material att använda i våtrum. Även om microcement i sig själv är vattentätt krävs det ett godkänt tätskikt på väggar och golv innan du lägger på cementen. Finns det redan kakel och klinker läggs microcementen i Linköping ovanpå dessa beklädnader. Detta då det redan finns ett tätskikt. Dock bör du alltid kontrollera att tätskikten är helt och tätt innan du påbörjar arbetet. Är du minsta osäker bör du alltid konsultera en specialist på microcement.

 

5 anledningar att välja microcement i Linköping för ditt badrum

  1. Med microcement kan du skapa strukturer i ett flertal olika kulörer. Det innebär att du kan skapa ett badrum med exakt det utseende och i de färger som du önskar.
  2. Microcement ger väggar och golv en hård och hållfast yta som samtidigt är mjuk att gå på. Microcement är dessutom både stötdämpande och ljuddämpande.
  3. När du vill få en ny väggbeklädnad eller golvbeklädnad i badrummet slipper du stora delar av förarbetet då massan kan läggas direkt på befintligt kakel och klinker.
  4. En billigare lösning än att sätta nytt kakel och klinker.
  5. Kan med fördel användas på golv som har golvvärme.

Anlita oss för att lägga microcement i Linköping för ditt badrum

När du ska genomföra en badrumsrenovering i Linköping kan du vända dig till oss på Micreate AB som utför tjänster åt privatpersoner och företag i Linköping med omnejd. Med hjälp av microcement kan du få ett trendigt och unikt utseende i ditt badrum som bidrar till att öka trivseln i ditt hem. Våra skickliga hantverkare kan bistå dig med allt från planering, inspiration och inköp av material till utförandet av själva renoveringen. Du kan använda vårt formulär på sidan för att boka ett kostnadsfritt hembesök för fri konsultation. 

Hemsidan Badrumsrenovering Linköping finns tillgänglig för uthyrning!

Bedriver du ett företag som renoverar badrum i Linköping. Kontakta oss så berättar vi hur ni genom denna sida kan få fler förfrågningar.